Sælg guld

Sælg guld & sølv

Hos Guldsmed Bruno sætter vi pris på dine gamle guld- og sølvsmykker og ønsker at tilbyde dig den bedste værdi for dem.

Har du ædelmetaller gemt væk derhjemme eller i bankboksen, er det muligvis tid til at forvandle dem til noget mere værdifuldt. Vores guldpriser og sølvpriser er yderst konkurrencedygtige, og vi stræber efter at sikre dig den mest fordelagtige handel.

Vi er ikke kun interesserede i traditionelle smykker og korpus, men køber også guld- og sølvbarrer, mønter, tandguld og industrielle rester. Hvis du ikke ønsker at sælge, har vi alternativet med at omsmelte dine smykker til en helt ny skat, skræddersyet til dine præferencer.

Ved køb af et nyt smykke eller ur hos Guldsmed Bruno belønner vi dig ekstraordinært. Du får ikke kun markedets bedste priser for dit guld og/eller sølv, men hvis det nye smykke eller ur koster det samme eller mere, tilbyder vi dig en ekstra 10% af det fulde beløb af dine ædelmetaller.

Vores online beregner giver dig mulighed for at estimere værdien af dine gamle guld- og sølvsmykker baseret på aktuelle markedspriser.

Opdag, hvor meget dine ædelmetaller er værd, og få et indblik i, hvordan du kan maksimere deres værdi. Bemærk, at de viste priser er vejledende, så kontakt gerne vores butik for en præcis og personlig vurdering af dine værdier. Gør dig klar til at opleve den ultimative værdi hos Guldsmed Bruno.

Guldpris Beregner

PRISBEREGNER

Type Pris pr. gram Vægt i gram Din pris
Sterling (925 ‰) 3,90 DKK g. 0 DKK
Finsølv (999 ‰) 5,00 DKK g. 0 DKK
8 karat (333 ‰) 137,00 DKK g. 0 DKK
14 karat (585 ‰) 240,00 DKK g. 0 DKK
18 karat (750 ‰) 307,00 DKK g. 0 DKK
22 karat (916 ‰) 368,00 DKK g. 0 DKK
24 karat (999 ‰) 422,00 DKK g. 0 DKK
Finguld (barre) (999,9 ‰) 435,00 DKK g. 0 DKK
Din pris i alt 0 DKK

Giv dine elskede smykker nyt liv!

Vi tilbyder en service, hvor vi kan omsmelte materialet og skabe et helt nyt smykke, skræddersyet til dig. Besøg vores butik og lad dig inspirere af eksempler på smykker, der er blevet forarbejdet og genfødt i strålende nyt liv.

Vi forstår, at visse smykker kan have en sentimental betydning, og derfor tilbyder vi en mulighed for at bevare disse minder i form af et moderne og personligt smykke, der passer til din nuværende smag. Træd ind i vores butik, hvor vi sammen kan udforske mulighederne og skabe det perfekte smykke, der taler til dig.

Læs mere om denne service under Specialopgave. Giv dine smykker en ny begyndelse og lad os sammen skabe et mesterværk!